Hegn

Eksperter i opførsel af hegn og stakit

Hegn

Hegn og stakit i træ

Hos Tømrermester Hochheim er vi specialister i at opføre hegn. Vores kompetencer spænder bredt og vores mere end 20 års erfaring i branchen har givet os et unikt kendskab til opbygning, materialevalg og planlægning, når der skal opsættes hegn på eller omkring din grund.

Vi arbejder udelukkende med træ, når vi sætter hegn op, og kan tilbyde en lang række af forskellige hegnstyper, herunder for eksempel:

  • Plankeværk
  • Lamelhegn
  • Bambushegn
  • Skagenshegn

Ikke to huse er ens, ligesom to grunde heller ikke er ens. Når der skal sættes hegn op, skal der derfor tages højde for en række forskellige faktorer, som for eksempel hegnets ønskede funktion såvel som udseende.

Indhent et

Uforpligtende tilbud

Hvilket hegn har du brug for?

Skal hegnet sikre mere privatliv, skal det holde kæledyrene i haven eller skal det holde ubudne gæster ude? Uanset hvilken type hegn du har brug for, er du i trygge hænder hos os, når der skal dannes ramme om din grund.

Måske har du allerede en forestilling om, hvilket hegn der passer til dine ønsker og behov? Hvis ikke er du altid velkommen til at trække på vores erfaringer og lade dig inspirere af vores idéer. Vi yder rådgivning i alt fra konstruktion og havelåger, til udseende og materialevalg.

Kontakt os og få den rigtige løsning

Kontakt Tømrermester Hochheim i dag og tag det første spadestik på vejen mod dit nye hegn. Vi kigger forbi din ejendom og lægger en plan for projektet, samt giver et uforpligtende tilbud. Vi kan fanges på telefon 60 77 30 70 eller på e-mail info@tmhochheim.dk. Vi ser frem til at stå i spidsen for dit næste byggeprojekt.

Indhent tilbud