Køkkenrenovering

Skal vi realisere dit drømmekøkken?

Køkkenrenovering

Renovering af køkken på Sjælland

Er du på udkig efter et professionelt tømrerfirma til at renovere dit køkken? Hos Tømrermester Hochheim har vi mere end 20 års erfaring i bygge- og renoveringsbranchen.

Hvad enten du lige har købt nyt hus og ønsker dit eget personlige præg på køkkenet, eller blot skal opfriske med noget nyt og moderne, står vi klar som din samarbejdspartner. Tager du os med på din næste renoveringsopgave, er du sikret en løsning af topkvalitet til gode priser. Af de mere end 350 projekter vi har færdiggjort, har mange desuden inkluderet køkkenrenovering. Vi værner om de gode materialer, uanset hvad der skal klares:

  • Renovering af køkkenlåger
  • Renovering af køkkenskab
  • Renovering af køkken bordplade
  • Generel opfriskning af køkkenet

Indhent et

Uforpligtende tilbud

Lad os varetage hele opgaven

Uanset omfanget af din køkkenrenovering, kan vi, som professionel tømrer, helt sikkert klare opgaven. Vi har de rette ressourcer og fagmænd til at udføre alt fra den gængse køkkenrenovering til en større totalrenovering. Udover renovering af køkken tilbyder vi desuden:

Få et gratis tilbud

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for at få køkkenet renoveret hos os? Så tøv ikke med at give os et kald på telefon 60 77 30 70 eller via e-mail info@tmhochheim.dk. Du er også meget velkommen til at indhente et tilbud online via vores kontaktformular her på siden.

Indhent tilbud