Totalrenovering

Tag en professionel samarbejdspartner med på holdet

Totalrenovering

Gør drømmen til virkelighed

Har du lige købt nyt hus, som skal have dit eget personlige præg? Trænger badeværelset til en kærlig hånd? Eller måske er pladsen blevet for trang og du har behov for at få bygget til? Uanset hvad dine ønsker måtte være, kan vi hjælpe dig med at opfylde dine byggedrømme.  

Vi har mere end 20 års erfaring i branchen og kan derfor hjælpe dig med totalrenovering af enhver slags, herunder blandt andet:

  • Om- og tilbygninger
  • Boligudvidelser
  • Udestuer
  • Badeværelser
  • Køkkener

Tag Tømrermester Hochheim med på din næste totalrenovering, så får du en professionel og erfaren samarbejdspartner med hænderne skruet rigtigt på, der forstår dine ønsker og behov.

Indhent et

Uforpligtende tilbud

Lad os varetage hele entreprisen på din totalrenovering

Alt afhængigt af, hvad du drømmer om at få bygget, kan det være nødvendigt at inddrage andre faggrupper på projektet, når der skal udføres totalrenovering. Måske er der behov for en elektriker til at føre ledninger, en VVS’er til at føre rør eller en maler til at lægge den sidste finish på projektet.

Gennem vores mange år i byggebranchen har vi oparbejdet et bredt netværk af dygtige og pålidelige samarbejdspartnere, som vi kan trække på, når en opgave rækker ud over kompetencerne for vores eget fag. Vi kan derfor tilbyde dig at varetage hovedentreprisen på din næste totalrenovering.

Vi sørger for en solid og gennemsigtig dialog fra idé til færdigt projekt, så du får præcis det resultat du ønsker. Vi sørger ligeledes for koordinering af alle faggrupper på projektet, så du blot kan nøjes med at se med fra sidelinjen, mens din drøm bliver til virkelighed.

Tag første skridt i dag

Skal vi hjælpe dig med din næste totalrenovering? Så kontakt os og tag første skridt allerede i dag. Vi lægger vejen forbi og tager en grundig snak om dit næste projekt, og giver naturligvis også et uforpligtende tilbud på opgaven. Kontakt os på telefon 60 77 30 70 eller på e-mail info@tmhochheim.dk.

Indhent tilbud